TERMENI DE UTILIZARE

TERMENI DE UTILIZARE

Datorită numeroaselor oportunităţi şi riscuri pe care Internetul le implică, vă rugăm să respectaţi următoarele condiţii de utilizare ale site-ului, formulate pentru protecţia dumneavoastră personală. Vă mulţumim pentru înţelegere.

1. Date personale

Pentru informaţii complete, vă rugăm să accesaţi secţiunea referitoare la protecţia datelor personale.

2. Actualizări ale termenilor de utilizare

Ca urmare a evoluţiilor permanente de ordin tehnic şi legal, suntem nevoiţi să modificăm / actualizăm la anumite intervale de timp prezentele condiţii de utilizare. De aceea, vă rugăm să verificaţi la fiecare accesare a site-ului care este cea mai recentă versiune. Ultima actualizare a fost efectuată în aprilie 2012.

3. Copyright, mărci comerciale şi alte drepturi de proprietate intelectuală

Întreg conţinutul acestui site, incluzând (fără a se limita la) texte, imagini, ilustraţii, fişiere audio sau video este proprietatea noastră, cu excepţia situaţiilor în care se specifică explicit contrariul.  (Vă rugăm să citiţi cu atenţie condiţiile referitoare la link-uri de la Nr. 3). Acest conţinut protejat poate fi utilizat fără acord expres numai în scop personal, nu şi pentru scopuri publice sau comerciale (download, reproducere etc.). Modificările, traducerile sau alte modalităţi de editare/procesare a conţinutului se pot efectua numai cu acordul scris prealabil al Beiersdorf AG.

Se interzice utilizarea neautorizată sau neconformă a oricărei mărci înregistrate sau logotip aparţinând Beiersdorf AG.

Reţineţi că orice încălcare a drepturilor noastre de proprietate intelectuală poate atrage sancţiunile civile sau penale prevăzute de legislatia în vigoare.

4. Exonerare de răspundere

Acest site poate fi utilizat numai de rezidenţii ţării selectate în ecranul iniţial de acces al www.niveamen.ro şi în conformitate cu legislaţia locală în vigoare. Materialele de pe site, inclusiv produsele, serviciile şi informaţiile furnizate pot să nu fie conforme sau disponibile în alte locaţii în afara acesteia. În condiţiile în care ofertele, produsele sau serviciile comunicate prin intermediul acestui site sunt interzise de legislaţia ţării pe care aţi selectat-o, ele trebuie considerate nule. Vă rugăm să accesaţi www.niveamen.ro pentru a avea acces pentru pagina din România.

S-au depus toate eforturile pentru verificarea acurateţii informaţiilor furnizate pe acest site. Cu toate acestea, nu ne asumăm răspunderea pentru caracterul actual, corectitudinea, forma completă şi/sau calitatea acestor informaţii.

Acest site conţine link-uri către terţe site-uri. Beiersdorf AG nu are cunoştinţă despre conţinutul acestor site-uri, nu oferă nicio garanţie şi nu îşi asumă nicio răspundere pentru eventuala existenţă de conţinut ilegal sau de alte forme de încălcare a legilor pe aceste terţe site-uri. În orice caz, Beiersdorf AG va îndepărta imediat orice link sau conţinut despre care are confirmarea că încalcă legislaţia în vigoare.

Acest site este menit să ofere informaţii cu caracter general şi nu substituie sub nicio formă consultanţa de ordin medical sau profesional. Pentru informaţii specializate, contactaţi un medic sau specialist din domeniul care vă interesează. Beiersdorf AG nu îşi asumă nicio răspundere pentru acţiuni efectuate pe baza informaţiilor de pe acest site.

Utilizarea acestui site şi descărcarea de fişiere se efectuează pe propriul risc al utilizatorului. Beiersdorf AG nu îşi asumă nicio răspundere pentru eventuale pagube, în special cele care pot să apară la nivel de fişiere de date, hardware şi/sau software aparţinând utilizatorului, provocate de acţiunile acestuia, cu excepţia cazurilor în care sunt provocate deliberat sau cauzate de neglijenţă gravă.

5. Dispoziţii finale

Dacă una dintre prevederile acestor condiţii de utilizare încalcă legislaţia aplicabilă sau este nevalabilă, restul prevederilor nu vor fi afectate şi rămân în vigoare.

Dacă doriţi să semnalaţi încălcări legale pe site-ul nostru, vă rugăm să ne contactaţi.

Beiersdorf România SRL, București
Calea Şerban Vodă nr. 133
Infoline: 021 207 00 00