NIVEA MEN ŞI REAL MADRID PREZINTĂ: NOUL BLACK & WHITE FRESH

Primește fiecare provocare cu brațele deschise! Pentru ca momentele importante să nu te prindă niciodată în offside, NIVEA MEN Black & White Fresh îți oferă protecție eficientă și de durată – atât ție, cât și hainelor tale preferate!

PROTECŢIE DE ÎNCREDERE PENTRU TINE ŞI HAINELE TALE

Uneltele potrivite nu te lasă la greu! Iată 4 motive să încerci noul NIVEA MEN Invisible Black & White Fresh:

MIROS FRESH

Noul deodorant are un parfum proaspăt și masculin și îți dă senzația de "abia ieșit din duș" pe parcursul întregii zile.

ASPECT INVIZIBIL

Păstrând formula eficientă a gamei Invisible for Black & White, noul deodorant previne apariția petelor albe pe hainele negre și colorate și a petelor galbene pe hainele albe sau deschise la culoare.

PROTECŢIE DE DURATĂ

Noul deodorant oferă protecție de încredere pentru până la 48 de ore, iar senzația fresh rămâne mai mult timp.

ÎNCREDERE ÎN TINE

Pășești cu multă siguranță când știi că pielea ta este protejată împotriva transpirației și că hainele tale rămân curate, fără pete.

NIVEA MEN INVISIBLE FOR BLACK WHITE FRESH SPRAY

Descoperă deodorantul care oferă protecție de încredere timp de 48 de ore și previne apariția petelor albe și galbene pe haine. Albul rămâne alb și negrul rămâne negru mai mult timp. Acum, cu un nou parfum proaspăt și masculin!

NIVEA MEN INVISIBLE FOR BLACK WHITE FRESH ROLL-ON

Roll-on-ul are o formulă transparentă ce nu lasă reziduuri pe piele, asigură un parfum proaspăt de lungă durată și protejează hainele împotriva petelor. Arăți mereu impecabil și te bucuri de momentele pline de culoare!