CE AŞTEPŢI DE LA UN DEODORANT?

DEODORANTUL NIVEA MEN PROTECT & CARE

NIVEA MEN, EXPERT ÎN DEODORANTE

Cu 25 de ani de experienţă în dezvoltarea deodorantelor, NIVEA MEN lansează acum noul deodorant NIVEA MEN Protect & Care. Asigură protecţie eficientă şi o piele îngrijită, fără iritaţii.

PROTECŢIE DE LUNGĂ DURATĂ

Mirosul neplăcut şi transpiraţia sunt de domeniul trecutului. Formula inovatoare a noului deodorant NIVEA MEN Protect & Care îţi oferă exact ce căutai: protecţie eficientă timp de 48H, datorită ingredientelor active integrate in formulă.

FĂRĂ IRITAŢII

Formula inovatoare a noului deodorant NIVEA MEN Protect & Care conţine şi ingrediente cunoscute pentru proprietăţile lor de îngrijire. Din acest motiv, pielea ta este îngrijită si ferită de iritaţii.

DESCOPERĂ DEODORANTUL NIVEA MEN PROTECT & CARE

DEODORANTUL NIVEA MEN PROTECT & CARE

Există deodorante foarte eficiente şi deodorante care doar au grijă de piele. În ziua de azi, orice bărbat îşi doreşte un deodorant care îl protejează în orice situaţie, dar care îi asigură şi o piele îngrijită. Acum, le poţi avea pe amândouă - cu NIVEA MEN Protect & Care.

  1. DEODORANT VS. ANTIPERSPIRANT
  2. ÎNGRIJIRE PENTRU ZONA SUBRAŢULUI?
  3. MIROS NEPLĂCUT?
  4. NOUA FORMULĂ
  5. FĂRĂ COMPROMISURI!
  6. PROBLEMA PETELOR

CARE ESTE DIFERENŢA DINTRE UN ANTIPERSPIRANT ŞI UN DEODORANT?

Denumirea de deodorant este folosită în cazul oricărui produs care previne mirosul de transpiraţie. Deodorantele acoperă mirosul neplacut, cu ajutorul parfumului.

Denumirea de antiperspirat este folosită în cazul oricărui produs care previne transpiraţia în sine. Antipersiprantele sunt la fel de eficiente ca şi deodorantele: reglează umezeala din zona subraţului pentru a evita apariţia petelor pe haine.

DE CE AM NEVOIE DE O ÎNGRIJIRE SPECIALĂ PENTRU PIELEA SUBRAŢULUI?

Pielea subraţului se confruntă cu diverse iritaţii: această zonă este, în general, acoperită de haine, ferită de lumina soarelui şi drept urmare, reţine umezeala. Noul deodorant NIVEA MEN Protect & Care a fost creat pentru a-ti asigura o piele îngrijită si fără iritaţii. Pentru că nu conţine alcool, formula special creată nu provoacă iritaţii şi nu dă senzaţie de arsură. Toţi aceşti factori contribuie la îngrijirea pielii prin prevenirea iritaţiilor, oferind în acelaşi timp protecţie de durată împotriva transpiraţiei şi mirosului neplăcut.

CARE ESTE SURSA MIROSULUI NEPLĂCUT AL TRANSPIRAŢIEI?

Glandele noastre sudoripare produc o substanţă laptoasă, însă inodoră. Mirosul tipic de transpiraţie este cauzat de bacterii care se regăsesc în acea zonă a corpului şi care se înmulţesc repede deoarece transpiraţia din zona subraţului nu se evaporă la fel de repede ca în alte zone. Acest lucru poate fi însă prevenit, prin folosirea unui deodorant sau antiperspirant.

CE ARE SPECIAL NOUA FORMULĂ A DEODORANTULUI NIVEA MEN PROTECT & CARE?

Formula unică a noului deodorant NIVEA MEN Protect & Care combină protecţia eficientă de 48H împotriva transpiraţiei şi mirosului neplăcut cu îngrijirea unică NIVEA MEN. Si are un parfum masculin, modern.

NOUL DEODORANT NIVEA MEN PROTECT & CARE PROTEJEAZĂ ŞI ÎNGRIJEŞTE ÎN ACELAŞI TIMP?

Noul deodorant NIVEA MEN Protect & Care oferă protecţie de încredere pentru tine şi corpul tău prin simplul motiv că a combinat eficienţa cu îngrijirea. Protecţie eficientă, fără iritaţii - le ai pe amândouă!

DEODORANTELE LASĂ PETE PE HAINE?

Pentru a evita petele de pe haine, lasă deodorantul să intre complet în piele şi să se usuce, înainte să te îmbraci. Altfel, pot apărea pete.

Totuşi, există diverşi factori care joacă un rol important în această situaţie: frecvenţa cu care foloseşti deodorantul, cantitatea de deodorant folosită, modalitatea şi temperatura la care îţi speli hainele, frecvenţa cu care le schimbi, specificul transpiraţie tale, conţinutul de cupru din apa cu care te speli, cât şi temperatura ei.