NIVEA MEN ŞI REAL MADRID ÎŢI PREZINTĂ UNELTELE POTRIVITE PENTRU ORICE SITUAŢIE

NIVEA MEN ŞI REAL MADRID ÎŢI PREZINTĂ UNELTELE POTRIVITE PENTRU ORICE SITUAŢIE

Știm că uneori ești cel care trebuie să facă treburile dificile. De la reparat mașina până la scos mingea din corner pe noroi. Și ai nevoie de o curățare la fel de intensă ca eforturile și pasiunile tale!

Produsele Active Clean de la NIVEA MEN preiau această sarcină importantă. Șamponul și gelul de duș – cu o formulă inovatoare bazată pe cărbune activ – îndepărtează eficient toată murdăria, fiind în același timp blânde cu pielea și scalpul tău.

Șampon-gel de duș Nivea Active Clean

BĂRBAŢI, ACESTA ESTE ŞAMPONUL VOSTRU!

CE AI ÎN COMUN CU ECHIPA REAL MADRID? UNELTELE POTRIVITE PENTRU ORICE SITUAŢIE!


DE CE CĂRBUNE ACTIV:

SOLUŢIA IDEALĂ PENTRU CURĂŢARE

Cărbunele activ are abilitatea impresionantă de a atrage o largă varietate de substanțe. Cărbunele devine astfel magnetul ideal pentru atragerea și îndepărtarea impurităților, murdăriei și chiar a mirosurilor neplăcute. Cărbunele activ este astfel folosit în filtrele de apă, filtrele de aer și chiar în fabricile de bere, unde contribuie substanțial la purificarea lichidului pe care îl apreciezi atât de mult.

MIC LA EXTERIOR, ENORM PE INTERIOR

Mulțumită structurii sale extrem de poroase, cărbunele activ are un volum intern extraordinar de mare. Un cub de cărbune cu latura de 1 centimetru are pe interior o suprafață de 10.000 de ori mai mare decât cea exterioară. Sau altfel spus, suprafața a numai 4 grame de cărbune activ este aproape egală cu cea a unui teren de fotbal.

CUM DEVINE CĂRBUNELE ACTIV

Cele mai diverse materiale se pot folosi ca punct de pornire pentru producerea cărbunelui. De exemplu lemnul, turba, cojile de nucă de cocos, sâmburii de măsline și chiar și zahărul. Cărbunele de mangal astfel obținut este activat ulterior de gaze cu temperaturi înalte, dobândind astfel structura aerată, poroasă.

O TRADIŢIE DE SUCCES

Până și vechii egipteni foloseau cărbunele activ în scopuri medicale, încă de la 1550 înaintea erei noastre. În vremurile lui Hippocrates, cel mai faimos medic al antichității, cărbunele activ era folosit, printre altele, la tratarea epilepsiei și vertijului. Într-un experiment bizar gândit pentru a demonstra calitățile cărbunelui activ în care credea, la 1831, un farmacist francez a înghițit 15 grame de cărbune împreună cu o doză letală de stricnină. Farmacistul a supraviețuit. Chiar dacă experții nu au fost prea impresionați.

ALEGE-ŢI UNELTELE PENTRU PASIUNILE TALE

Fii bucătarul-șef al casei fără grija murdăriei și mirosului de fum!

Câștigă meciurile de fotbal cu prietenii indiferent de vreme!

DESCOPERĂ SOLUŢIILE SPECIALIZATE PENTRU BĂRBAŢI

Indiferent de activitățile tale, șamponul și gelul de duș NIVEA MEN Active Clean îți oferă o curățare intensivă și sunt potrivite pentru folosire zilnică. Încearcă-le pe amândouă!

ŞAMPONUL NIVEA MEN ACTIVE CLEAN


Curăță în profunzime părul și îndepărtează impuritățile, excesul de sebum și produsele de styling.

GELUL DE DUŞ NIVEA MEN ACTIVE CLEAN


Un gel de duș cu parfum masculin ce curăță pielea în profunzime fără s-o usuce.