nivea men fara transpiratie

FĂRĂ PETE DE TRANSPIRAŢIE PE HAINE

Protejeaza-ti hainele!

Pentru a evita petele de transpiraţie ce apar pe haine în mod regulat, există două soluţii. Fie foloseşti un deodorant care îţi protejează hainele împotriva petelor, fie îţi schimbi garderoba cu haine adecvate acestei probleme. Materialele din care sunt făcute hainele şi felul în care îţi vin pot face diferenţa.

Pentru a nu face compromisuri când vine vorba de garderoba preferată, alege NIVEA MEN Invisible for Black & White! Albul rămâne alb şi negrul rămâne negru mai mult timp!

FORMULA


Înlocuieşte-ţi deodorantul actual cu unul care îţi protejează hainele împotriva petelor şi foloseşte-l la fel de des.

NIVEA MEN Invisible for Black & White conţine o formulă special proiectată pentru a preveni apariţia petelor albe şi gălbui.

Împotriva petelor galbene, formula are la bază săruri de aluminiu dizolvate într-o emulsie şi acoperite cu uleiuri de mascare, care fac reziduurile să fie invizibile.

Totodată, soluţia împotriva petelor galbene se bazează pe o tehnologie complet nouă a unui compus specific.

Acest ingredient protejează fibrele textile înainte de a fi penetrate de pete.

Astfel, acestea sunt menţinute la suprafaţă şi pot fi îndepărtate uşor prin spălare.

Loading

Încărcare

CUM ALEGI HAINELE

camasa


Există numeroase materiale rezistente la transpiraţie şi moduri de a le purta. Unele sunt anti-microbiene, ceea ce înseamnă că sunt mai puţin expuse la iritaţii. Acestea sunt ideale pentru a fi purtate direct pe piele iarna. Optează pentru articole de îmbrăcăminte mai largi. Acestea lasă pielea să respire, spre deosebire de lucrurile strâmte care sufocă pielea, cauzând transpiraţia. Încearcă să porţi haine din fibre naturale, mai ales vara. Unele materiale sunt mai expuse la îngălbenire. Bumbacul, spre exemplu, este confecţionat din fibre umede, ce au tendinţa de a atrage şi reţine substanţele străine.

La polul opus, fibrele sintetice moderne sunt obţinute la temperaturi înalte şi astfel nu absorb la fel de multă transpiraţie.

FĂRĂ COMPROMISURI


Dacă foloseşti un deodorant care luptă împotriva petelor, nu înseamnă că în rest eşti protejat mai puţin.

NIVEA MEN Invisible for Black & White îţi oferă o protecţie de 48h împotriva transpiraţiei şi a mirosurilor neplăcute.

Nu conţine alcool şi coloranţi, iar toleranţa la nivelul pielii este demonstrată dermatologic, însemnând că nu sunt şanse de iritaţii.

Ai siguranţa că hainele tale rămân intacte, fără urme de pete, iar tu te bucuri de un parfum masculin cu esenţe lemnoase şi note proaspete de citrice.

institut

DIN PUNCT DE VEDERE ŞTIINŢIFIC

Reziduurile albe de pe hainele închise la culoare sunt provocate în principal de ingredienţii activi din deodorant, şi anume sărurile de aluminiu. În timp ce petele albe apar odată cu folosirea unui deodorant, petele galbene de pe hainele albe se acumulează de la un spălat la altul. Acestea sunt provocate de interacţiunea dintre substanţele active antiperspirante, sebumul de la nivelul pielii şi transpiraţia absorbită de materialele textile la contactul cu apa şi detergentul.